Garbo_0011.jpg
 

Om Garbo Interiors

 

Garbo Interiors är ett Stockholmsbaserat inredningsföretag som sedan 2002 erbjuder kreativa premiumlösningar inom inredningsdesign. Vi designar och tillverkar även egna produkter och arbetar med både privata och offentliga miljöer. I vår butik och showroom på Stockholmsvägen 60 på Lidingö hittar du utvalda delar ur vårt sortiment av nytillverkat, vintage och antikt. I butiken finns möbler, belysning, accessoarer, färg från Farrow & Ball samt textilier i form av bland annat kuddar och måttbeställda gardiner, till försäljning. Under åren har både sortiment och kontaktnät vuxit och vi kan hitta det du söker även om du inte ser det i butiken.

I dagsläget arbetar Garbo Interiors i första hand uppdragsbaserat med att skapa attraktiva miljöer, från detaljer till helhetslösningar. För oss är inredning så mycket mer än bara yta. När möbler, färgpalett, textilier, ljussättning och känsla samspelar, blir din bostad eller kontor till en levande plats där du vill spendera din tid. Det är detta samspel som vi brinner för. Vi inspireras av såväl trender som traditioner men har framförallt vårt eget formspråk. När dina preferenser blandas med vår fingertoppskänsla skapas något helt unikt, baserad på dina och våra samlade intryck, erfarenheter och upplevelser. En varaktig, handplockad miljö och hem att leva i.

 

 

Vårt showroom

Garbo_0019.jpg
 
 

Er kreativa partner

Garbo Interiors erbjuder ett kreativt partnerskap, speciellt anpassat för dina unika behov och önskemål. Vi erbjuder inredningsdetaljer, möbler och nyckelfärdiga inredningslösningar av hög kvalitet till både offentliga och privata klienter med höga krav på design, kvalitet och känsla. Under vårt eget varumärke tillverkar vi bland annat kuddar, speglar, ljusstakar och en kollektion av kashmirkläder. Vi ritar och tillverkar även möbler på beställning.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi tillgång till några av de duktigaste och mest kvalitetsmedvetna leverantörerna i branschen, bland annat hantverkare, möbelproducenter och textilföretag. Med stor erfarenhet, förståelse och känsla för samspelet mellan människa och miljö har vi verktygen som krävs för att skapa just ditt unika universum.

 

Attention to detail

Garbo_0025.jpg
 

Vår process

För att få den struktur som är förutsättningen för ett lyckat resultat följer vi vår utarbetade arbetsmodell enligt nedan. Inför projektstart går vi tillsammans igenom en mer detaljerad beskrivning av de olika stegens innehåll:

1. Uppstartsmöte och synkronisering av önskemål, budget och behov
2. Konceptutveckling och godkännande
3. Schematisk design
4. Detaljval, möbler, material, färger etc.
5. Sammanställning och detaljplan
6. Genomförande och löpande kvalitetssäkring

 

Showroom på Lidingö

 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt designlösning utifrån deras unika behov och önskemål. Det finns många fördelar med att träffas, samtala och uppleva produkterna och vår dörr står alltid öppen.