The Story

Garbo har utvecklats som ett naturligt resultat av vardagens bestyr och omvärldens förändringar. Med egna erfarenheter inom design, företagande och kreativitet träffades vi, Anneli & Barbro, på en utbildning där kreativitet kombinerades med affärsmannaskap. Ur den föddes vårt första inredningsföretag, Carin & Carl, ett litet hål i väggen på Karlavägen, Östermalm, Stockholm. Där sålde vi framför allt gustavianska möbler. På samma sätt som våra anfäder hade vi tagit våra värderingar och traditioner från Dalarna och vandrat till Stockholm för att arbeta.

Efter många år med Carin & Carl ägnade vi oss åt inredningsprojekt. Det blev olika hotell-, privata- och offentliga inredningar, stort som smått. Därpå följde en satsning på butik, nuvarande Garbo. Vår stil har genom åren förändrats. Nya utmaningar, nya uppdrag, hundar, barn, hem och hus, kriser och glädje, ja livet självt – allt detta leder till ständig utveckling. Självklart påverkas även vi av trender och vad som gäller i branschen runt om i världen. Dock försöker vi behålla känslan för det unika, det som inte är mainstream utan våra egna intryck och upplevelser.

Vi hoppas ni tycker det vi visar är spännande och att ni gärna delar med er av vad ni själva får för upplevelser. Vad ni tycker om och vad ni saknar.

Välkomna, vi bjuder på kaffe och kaka.